Politica de confidentialitate

Printe.ro este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 23933.
 
1.Legislatie
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Printe.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ce sunt furnizate.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul Printe.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta, pe care sa o trimiteti prin email la adresa office[@]printe.ro
 
2.Colectare date
Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe Printe.ro, informarea utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite si alte activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
 
Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont, declarati ca acceptati neconditionat ca datele personale sa fie incluse in baza de date Printe.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 23933 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Printe.ro
 
 
Siteul isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la "Politica de confidentialitate" pentru a o putea consulta in orice moment. Aceasta politica este o completare la "Termenii si conditii" aplicabile Printe.ro.