Termeni si conditii

Utilizand acest site sunteti de acord si acceptati in totalitate si intocmai "Politica de Confidentialitate" si "Termeni si Conditii".
 
1.Legislatie
Fiecare utilizator al siteului Printe.ro trebuie sa citeasca cu atentie "Termeni si conditii" si "Politica de confidentialitate" intrucat acestea au fost redactate respectand legislatia romana si internationala in vigoare.
 
Printe.ro respecta confidentialitatea datelor personale si garanteaza ca nu va furniza documente, proiecte incarcate sau alte date cu caracter personal catre terti. Toate datele cu caracter personal sunt prelucrate de Printe.ro in scopuri de buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
 
Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra sa fie incluse in baza de date Printe.ro si va dati acordul express ca toate datele sa fie stocate si prelucrate nelimitat sau temporar. Pentru orice incalcare sau comentariu cu privire la "Termeni si conditii" raportati la adresa office[@]printe.ro.
 
2.Informatii
Printe.ro si isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, actualiza in orice moment continutul lui. De asemenea PrintE.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, actualiza in orice moment, fara o notificare prealabila "Termeni si conditii" si "Politica de Confidentialitate".
 
Pentru a fi la curent cu toate schimbarile va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru verificarea si respectarea "Termeni si Conditii" pe care le-ati acceptat.
 
Procesatorul de plati ales de Printe.ro este Libra Internet Bank SA, denumita LibraPay, cu sediul in Bucuresti.
Nota: Printe.ro nu poate fi facut responsabil pentru costurile suplimentare pe care le suporta Clientul, cum ar fi (dar fara a se limita la ) comision de conversie valutar calculata si aplicata de banca emitenta a cardului Clientului, daca moneda de emitere nu este RON.
 
2. Drepturi si obligatii
Utilizatorul siteului intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui nici unei terte parti nici una dintre informatiile primite de la Printe.ro. Reproducerea sau copierea pe un alt server sau trimiterea catre orice alt mijloc de stocare este interzisa.
 
Continutul si software-ul, imagini, texte, elemente de grafica web inclusiv scripturi sunt proprietate a Printe.ro si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare frauduloasa de copiere/modificare/downloadare va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Printe.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment tarifele practicate.
 
Toate documentele printate nu sunt proprietate a Printe.ro, astfel Printe.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele modificari ce pot aparea in urma parteneriatului cu alti colaboratori (culori neclare, litere sterse, litere lipsa, s.a.). Documentele incarcate sunt pastrate fizic maxim 24h. Daca acestea nu sunt ridicate de la centrul xerox ales, documentul/documentele se distrug.
 
Siteul Printe.ro poate contine linkuri si informatii ale altor siteuri. Societatea noastra nu este responsabila pentru "Politica de confidentialitate" practica de acestea precum si de orice alte informatie oferita de ele.
 
4.Suport
Pentru orice alte probleme legate de comanda, ce nu se pot solutiona cu ajutorul e-mailului puteti apela unul din numerele de telefon.